Päevakäpp: Printsess Pailemb keeras inimesed ümber enda käpa

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kui pisikene Printsess Pailemb turvakodu hoole alla jõudis, ei osanud turvakodu töötajad aimatagi, et see väikene alla-aastane kassitüdruk kõik inimesed nii kiiresti ümber oma käpa keerab.

Mida rohkem Printsess Pailemb oma pesas ennast paituste saamiseks keerutas, seda rohkem mässis ta kõigi südamed enda ümber. Seda kurvemaks teeb tõsiasi, et ilmselt oli Printses Pailembel oma kodu – tal olid paitusteks pehmed käed, mis teda kassipojaeas hellitasid. Kassitüdruku suuremaks kasvamisega kadus paraku armastus. 

Nüüd loodab Printsess Pailemb, hüüdnimega pisike Pai, ennast päris oma inimese ümber keerutada. Seekord sellise inimese ümber, kes peab teda kalliks nii praegu, kui ta on veel tilluke kassitüdruk, kui ka siis kui ta on juba vana ja väeti ning vajab armastust ja hellitusi rohkem kui iialgi varem.

Printsess on päästetud Kohtla-Järve varjupaigast. Turvakodus ootab kassipreili uut kodu alates aprilli lõpust. Kui Sina lubad Printsess Pailembele kinkida kogu oma kuningriigi ning armastada teda igavesest ajast igavesti, siis võta ühendust MTÜ Kasside Turvakoduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles