Maiasmokast opossum jäi peadpidi Nutella purki kinni

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Fabrizio Bensch / Reuters / Scanpix

Austraalias Queenslandis päästis organisatsiooni Kuninglik Loomade Julma Kohtlemise Ennetamise Selts (RSPCA) töötaja Nutella purki kinni jäänud opossumi. 

BRSPCA metsloomade ametnik Chantel Sibilla käis opossumit purgist päästmas. Sibilla kasutas rätikuid, et päästa loom purgist ise küünistada saamata, kirjutab The Guardian. Organisatsiooni teatas juhtunust üks Logan City elanik, kelle koer näis tema hinnangul prügilas midagi nuuskivat.

BRSPCA pressiesindaja Michael Beatty sõnul oli kohalik mees prügila lähedal ringi vaadanud ja leidnud sealt šokolaadikreemi Nutella purki kinni jäänud opossumi. Beatty sõnul satuvad opossumid tihti veidratesse olukordadesse: «Ma olen näinud neid kinni jäämas ka trepiastmete alla,» ütles Beatty. 

Queenslandi RSPCA hädaliinile helistatakse tihti erinevatest olukordadest teatamiseks, kuid see oli töötajate sõnul üks imelikemaid. Juhtumi juures tegi RSPCA töötajatele muret see, et opossum võib jääda vedelikupuudusesse, sest ei olnud teada, kui kaua oli loom purgis kinni olnud. Kui opossum sai päästetud, viis Chantel Sibilla ta RSPCA metsloomade kliinikusse kontrolli. Opossum lasti aga üsna pea tagasi loodusesse, sest tal ei esinenud vigastusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles