Päevakäpp: leidlik Lexy jahib hiirte asemel pajalappe ja köögirätikuid

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Lexy on emane üle ühe aastane kass, kes elab kasside hoiukodus. Lexy erineb väga teistest kassidest leidlikkuse ja iseseisvuse poolest, kuid ta armastab ka inimeste lähedust.

Lexy on omapärane kass, kes on ühest küljest väga iseseisev ning armastab üksindust, kuid samal ajal on ta ka täielik hellik, ja soovib inimese lähedust. Kassi iseseisvust ja üksindusearmastust iseloomustavad huvitavad kohad, kus ta on otsustanud magada. Näiteks on tema viimase aja lemmikuks tukkumispaigaks hoiukodu pesumasin.

Üks kassi omapärastest peidupaikadest. 
Üks kassi omapärastest peidupaikadest. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Aeg-ajalt magab ta ka riidekapi kõige tagumises nurgas või sallide ja kinnaste hunnikus. Kuigi ta enamasti eelistab olla üksi, esineb iga päev mitmeid hetki, kui ta püüab kõigest väest võita inimese tähelepanu.

Lexy.
Lexy. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kui hoiukodu perenaine tuleb koju, siis laulab Lexy perenaisele ühe ilusa kassilaulu ja hõõrub end vastu perenaise jalgu. Kui teised kassid toovad pererahvale ukse taha saakloomi, siis Lexy toob hoopis köögikäterätikuid ja pajalappe, et näidata oma austust ning hoolitsust. Kui saaklooma võtta ei ole, tuleb midagi muud välja mõelda.

Lexy sobib koju, kus pole teisi kasse. Ta ei soovi oma krooni jagada teiste nurrikutega ja naudib täiel hingel olevat ainukene kuninganna. Kui sina soovid Lexyt endale koju nurruma, siis võta ühendust MTÜ Kasside Turvakoduga

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles