Indias sai koer surmava elektrilöögi, kui üritas päästa peremeest

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

India osariigis Tamil Nadus hukkus farmeri koer üritades päästa omaniku M. Mokkusu elu, kui omanik oli saanud elektrikaablit löögi.  

Mees, keda tuntakse kui M. Mokkusut, oli viimas hommikul lehma karjamaale. Loom kukkus aga järsku pikali, sest oli läinud pihta elektrikaablile, ja saanud elektrilöögi, mis kandus edasi ka Mokkusule, kes püüdis lehma elustada, kirjutas The Sun. 

India päevaleht Times of India kirjutas, et kaabel oli murdunud ja kukkunud karjamaale tugeva vihma ning tuule tõttu. Farmeri koer üritas kaablist kinni haarata ja seda eemale tõmmata, kuid hukkus saadud elektrilöögist. 

Uthappanaickanuri linna politsei kiirustas õnnetuspaika, ja Tamil Nadu elektrispetsialistid andsid endast parima, et elektritoide katkestada. Paraku oli selleks aga juba liiga hilja. Murtud südamega kohalikud elanikud kogunesid õnnetuspaika kohe, kui olid juhtunust uudiste vahendusel kuulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles