Päevakäpp: noor Amy on pilgeni täis energiat ja mängulusti

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Amy on noor kassipreili, kes juba kassipojana kassituppa sattus ja seal siis ka üles pidi kasvama. Praegu elab Amy hoiukodus Tallinnas ja seega on tal nüüd ka esimene kokkupuude kodukeskkonnaga olemas, kus ta juba mõne kuuga märkimisväärseid edusamme on teinud.

Ta laseb endale pai teha, naudib eriti kõrva tagant sügamist ja ei karda ka häälekalt märku anda kui teda tähelepanuta on jäetud. Ta hüppab diivanile inimese juurde pai nuruma ja mõnikord poeb õhtuti tasa voodiotsale magama. Ta on oma keerulise elutee kohta väga julge kiisu ja tahab ka ise inimesega väga sõbraks saada, kuid vajab selleks lihtsalt natuke kannatust ja tähelepanu.

Tegemist on väga vahva välimusega kiisuga — tema poolik vunts ja armsad valged käpaotsad on tõeliselt pilkupüüdvad. Amy sobib suurepäraselt sõbraks sellisele inimesele, kelles on lapselikku lusti ja suuur mänguhimu.

Ta saab suurepäraselt läbi teiste kassidega ning mänguhimu rahuldamiseks sobiks ka see variant — siis ei jääks Amy inimesele muud tööd kui kiisu hellituste ja paitamisega ülekülvamine. Hellituste osas on Amy eelistus toit — ta on tõeline maiasmokk! 

Kui soovid armsale Amyle kodu pakkuda, siis täida Pesaleidja kassivõtja küsimustik ning sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust. Amy on umbes nelja-aastane emane kassike. Ta on steriliseeritud ja kiibitud ning uude koju kolides saab Amyga kaasa kingipaki Royal Canini poolt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles