Päevakäpp: Turbo oleks oma elu äärepealt jätnud kõrvalisse kraavi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Turbo on umbes neli kuud vana kiisutüdruk, kes leiti 16.juunil Hummulist. Ta oli tee ääres kraavis ja nuttis. Ta oli nälginud — nii nälginud, et lausa selgroog paistis läbi juba.

Turbo on muhe kiisulaps pikkade kõrgete jalakeste, pisikese pea ja suurte kõrvakestega. Vaatamata inimeste hoolimatusele ja hülgamisele ei ole kiisulaps usku headesse inimestesse kaotanud. Talle meeldib süles nurru lüüa ja pai oma põsega teha. Ja loomulikult kassilapsele kohaselt meeldib talle joosta ja pallikesi taga ajada. Turbo elab praegu Tõrvas hoiukodus.

Kassitüdrukul on praegu kõrvas lestad, mida hoiukodu hoolega ravib. Turbo saab aga varsti terveks ja soovib siis leida kodu, kus ta saab end elu lõpuni turvaliselt tunda.

Kui sa tunned, et Turbo kuulub sinu perre, siis täida Pesaleidja kiisuvõtja küsimustik ja kiisu hoiukodu võtab sinuga ühendust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles