Lustakas video: karupere käib igal aastal ühes koduaias basseinimõnusid nautimas

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News / Caters News Agency / Scanpix

Üks pruunkarude suguvõsa leidis endale suvekodu Californias elava Christine Stone'i elamu näol ning juba viimased kümme aastat on metsaotid end seal igal suvel näitamas käinud.

Stone'i sõnul on karud alati lustinud basseinis, jahutanud end vihmutite juures, prügikastist toidujäätmeid otsinud ja isegi majja sisse tungida püüdnud. «Nad on mitu korda meie garaaži saanud, kuid majauksed on seni vastu pidanud,» rääkis Stone, kelle koerad hiiglaslike külaliste üle rõõmsad ei ole. «Nende külaskäigud on saanud nii tavaliseks, et mõnikord on raske meeles pidada, et tegu on ohtlike metsloomadega.»

Stone'i pere pani seltskonna suurimale karule hüüdnimeks Bacon ning oma välimuse poolest selgesti eristatav mesikäpp tuleb ilmeksimatult kohale igal suvel. Stone naljatas, et kui paljud lapsevanemad kardavad, et nende lapsed korraldavad salaja majas pidusid, siis nemad peavad muretsema hoopis pidutsevate karude pärast.

«Nad tulevad peaaegu iga päev ja on mind korralikult ehmatanud,» meenutas Stone. «Kord oli üks neist garaažis, kui ma sinna sisenesin ja ühel aastal sattusin ma peale, kui kaks karu meie verandal täiskasvanute asju ajasid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles