Päevakäpp: kuningas Pähkel otsib oma jüngreid ja valdusi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Pähkel on umbes üheksakuune iseteadlik ja sõbralik kiisupoiss. Võime vaid arvata, mida kassilaps on pidanud tänaval kogema, kuna hoiukodus on ta suures vaimustuses mänguasjadest, ronimispuust ja aknalaual õue vaatamisest, mis võiks ju tunduda tavalise kassielu osana.

Saabudes oli Pähkel üsna nälginud ja sellest tingituna eeldab väike kuningas, et toidukauss olgu alati head ja paremat täis, et ta saaks nõrkusehetkel kiirelt keha kinnitada. Kindluse mõttes peab aeg-ajalt ka inimeste sööke maitsma ja kvaliteeti kontrollima. 

Pähklike on oma ea kohta juba parajalt suurt kasvu, mis annab talle mõistagi julgust juurde olla kodu kuningas ja nõuda julgelt ka liigikaaslaste seas enda kohta troonil. Kuna paljude teiste kasside jaoks võib ehmatavalt mõjuda kuninga valitsusstiil siis parema meelega oleks Pähkel tulevases kodus ainus kuningas.

Pähklile meeldib oma arvamust avaldada ja köita inimeste tähelepanu väikese mjäuga. Oma kuningriigi kaitsmiseks hävitab Pähkel edukalt pappkaste, vetsupaberirulle ja rämpsposti, kunagi ei tea ju mis neis reklaamlehtedes jälle üritatakse pähe määrida.

Kui tunned, et just sinu elust on puudu kindlakäpaline kuningas, siis kirjuta Pähklile kiiresti aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles