Päevakäpp: kolmikud Miisi, Murri ja Mirri ootavad üheskoos armastavaid inimesi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

4. mail sündisid toredad kiisukolmikud, kes on kõik terved ja vahvad mängusellid. Ema on nad on väga hästi üles kasvatanud ja nad oskavad juba kenasti ka liivakastis käia. 

Kuna kõikidel kiisudel on laubal silmade vahel M-täht, siis panid Pesaleidja vabatahtlikud neile esialgseteks nimedeks Miisi, Mirri ja Murri. Kaks pikakarvalist Miisi ja Murri on pildi peal väga sarnased, aga Murri on tunduvalt suurem kui Miisi ja nad on ka üsna erineva iseloomuga. Murri on rahulik ja enesekindel, kes takseerib iga uut asja suure huviga. Miisi on tagasihoidlik ja ettevaatlik, aga samas väle ja vilgas peitusemängud ja kinnipüüdmises ja ta armastab väga mängida kõigega, mis käpa ulatusse satub.

Kiisupere ilueedi Mirri on oma valgete käpakestega ja vöödilise kasukaga tõeline kaunitar. Aga ta on ka tõeline väike tiiger — kõige julgem ja uudishimulikum, kõiki uusi paiku läheb tema esimesena avastama. Ta ei pelga kuskilt üles ronida ega alla hüpata ja oma õe ja vennaga koos mürades on ta lausa koerust täis ja mängib nendega hoogsalt kaslasemänge.

Kiisud on väga kokkuhoidvad ja neile meeldib koos olla. Koos mängivad ja magavad ega lase üksteist silmist. Kui soovid kolmikutega paremini tuttavaks saada, siis täida Pesaleidja kiisuvõtja ankeet ja kolmikute hoiukodu, mis asub Tartus, võtab sinuga ühendust ja kutsub külla. Ka kõikidele su lisaküsimustele vastab meelsasti kolmikute isiklik vabatahtlik, kellele saad kirjutada aadressil kylli@pesaleidja.ee.

Et sisseelamine uude kodusse ladusamalt läheks, saavad kassipojad kaasa Royal Canini kinkepaki ning lähevad koju kiibistatult ja oma passiga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles