Päevakäpp: imekauni Rosanne armastuse saab võita toidu abil

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Rosanne on pikakarvaline nurruv endine kolooniakass. Täiesti metsikult üles sirgunud preili toodi Pesaleidjasse, kui ta oli viimase lõpu peal tiine ja pärast poegade kasvatamist jäi ta kodu ootama. Kaks aastat hiljem — ja preili ikka ootab!

Viimased pool aastat on Rosanne nautinud hoiukodumõnusid ja näidanud hoiuinimestele oma naljakat ja vahvat iseloomu. Rosanne on gurmaan, kelle puhul tee südamesse on siiani igal juhul olnud toit. Toitu tuleb ta võtma kasvõi sülest ja otse käest. Eks veidi hirmu inimese käe ees ikka veel on, aga aplus on suurem. Rosanne on hakanud ka hoiukodu-inimestele iga päev ukse vastu tulema, kui nad koju jõuavad. Siis ta nurrub rõõmsalt ja sõtkub käppadega vaipa. Kui keegi midagi sööb, istub Roosi tema ette ja sirutab käpa pikalt-pikalt välja — palun mulle ka!

Rosanne on puhas, kasutab kenasti liivakasti ja kraapimispuud ning pahandusi ei tee. Vahepeal ajab ta ka oma kõrisevat palli taga ja proovib pere koeraga sõprust sobitada. Kui pere on kõik elutoas, tuleb ka tema koera kõrvale elutoa vaibale magama, sest otsib lähedust ja seltskonda, aga ei oska seda veel hästi küsida. Päeval meeldib ta aknalaual päikese käes peesitada ja aknast elu-olu vaadata. Vanust on Roosil umbes kolm aastat. Roosi sobib ka teiste kassidega.

Juhul kui just sina tahad armsale Rosannele tema esimest päris kodu pakkuda, ole hea ja täida Pesaleidja kassivõtja küsimustik ja hoiukodu võtamb sinuga esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles