Südantsoojendav video: orvuks jäänud kängurupoeg sai endale isikliku pesa

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Austraalias Alice Springsis asuv päästekeskus The Kangaroo Sanctuary jagas hiljuti tõeliselt armast videot oma väikesest hoolealusest.

Kängurupoiss Bradley jäi orvuks pärast seda, kui tema ema autolt löögi sai. Kuna vabas looduses elavad kängurupojad veedavad suurema osa ajast oma ema kukrus, pidi keskuse juhataja, känguruekspert Chris Barns loomakese padjapüüri pistma ja teda niiviisi kaasas kandma. 

Bradley armastab «kukrus» olemist ja saadab seal mööda ka kõik oma söögiajad. Emata känguruid toidetakse päästekeskuses spetsiaalse piimaseguga ja lutipudelite abil ning nagu Barnsi jagatud videost näha on, saab Bradley sealt joomisega suurepäraselt hakkama.

Chris Barns on känguruid päästnud viimased 20 aastat ning BBC on temast teinud ka kuueosalise dokumentaalsarja. Barnsi juhitavas varjupaigas on praegu 50 kängurut, kellest vanim on 12-aastane. Kõik loomad, kes on piisavalt terved ja võimelised ellu jääma, lastakse aga loodusesse tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles