Päevakäpp: Frederik otsib kedagi, kes tema usalduse võidaks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Astudes Pesaleidja kassituppa sa tavaliselt Frederikku ei näe — arvatavasti on ta ühes või teises varjulisemas pesas. Kui teda vaikselt otsima hakata, leiab ta üles küll, aga liiga lähedale minnes pistab Frederik susina saatel jooksu. 

Frederik ei ole kuri. Ta ei ründa. Tema sees on lihtsalt hirm inimese ees. Viimasel ajal ta küll näitab vastu uudishimu inimese vastu, aga paikäsi on veel siiski hirmutav.

Frederik sündis umbes 2016. aasta kevadel suvilate rajoonis ning pesitses seal koos oma õe ja paari kamraadiga. Suvilas oli näha, et kui näidata talle inimkätt, mis poetab söömiseks nii mõndagi head ja paremat, usaldab ta sind rohkem ning julgeb hetkeks end isegi mööda jalgu hõõruda.

Frederikuke vajab päriskodu või pikaajalist hoiukodu, kus tal oleks aega ja ruumi olla esialgu rahus, et siis vaikselt hakata inimesega harjuma läbi söögipalade, mängu ja kontakti.

Kui sinus on soovi pakkuda sellele õnnetule kassipoisile turvalist peavarju, kus ta saaks oma hirmukookonist välja tulla ning elada õnnelikku kassielu, siis täida Pesaleidja kiisuvõtja küsimustik siin ja Frederiku vabatahtlik võtab sinuga ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles