Päevakäpp: kümnekuuse Xavieri päästsid tänavalt koolilapsed

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Xavier on kümnekuune toreda valge maskiga must kassipoiss, kelle ta hulkurist emme poetas möödunud aasta novembris Loksa laevatehase mahajäetud tsehhi nurka. Õnneks märkasid teda luurekat mängivad koolilapsed vahetult enne talvekülmade tulekut. 

Lapsed toimetasid üsna ehmunud ja näljase kassipoisi kohaliku memme juurde, kes ennegi kodutuid kasse aidanud oli. Sealses hoiukodus ta nüüd sirgub ning loodab, et kusagil on üks pere, kes just teda endale soovib ning Xavier saab siis volilt möllata kohe päris oma kodus. Memmel ju jalad haiged ja ei jaksa tema, kassilapsega võidu joosta. Aga vaat kui oleks pere, kus oleksid ka lapsed, küll siis mängiks, lööks nurru ja poeks sülle!

Keerulisest minevikust hoolimata on Xavier väga tubli ja ontlik kassinoormees. Ei pirtsuta toiduga, kasutab korralikult liivakasti ja kui suures mängutrallist väsib, siis poeb magama ikka inimese kõrvale. Kiisupoiss on saanud korraliku parasiiditõrje. Uude koju läheb kiibistatult ja isikliku passiga. 

Kui oled valmis Xavierile kodu pakkuma, siis täida Pesaleidja kiisuvõtja ankeet ja Xavieri esindaja kassitoas võtab Sinuga ühendust. Ka kõikidele su lisaküsimustele vastab ta meelsasti, kui kirjutad aadressile kylli@pesaleidja.ee. Et sisseelamine uude kodusse ladusamalt läheks, saab Xavier kaasa Royal Canini kinkepaki. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles