Päevakäpp: happerünnakust pääsenud Ruubik on uueks eluks valmis

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Veidi aega tagasi rääkisime ühe uskumatuna kõlava loo Narva suvilakassidest, kes olid naabruskonnas elavatele inimestele pinnuks silmas. Selle asemel, et kassikestele abikäsi ulatada ja neile uued kodud otsida, üritati minna «lihtsamat» teed. Kiisudest üritati vabaneda happega ning kaks neist said põletushaavu.

Nüüdseks on mõlemad kiisud turvakodus, nad paranevad kenasti ning peagi hakkavad nad endale otsima uusi kodusid. Täna räägime aga Ruubikust — kassist, kes suutis happerünnakust pääseda.

Ruubiku kohta võib küll öelda, et ta on üks tõeline ellujääja. Pailembese sülekassina on ta ilmselt kunagi elanud üle hülgamise ning vaid tänu imele jäi tema puutumata mürgist ja happerünnakust. Kõik need koledad katsumused ei ole aga grammigi Ruubiku iseloomu mõjutanud ning tema pailembus on tugevam kui kunagi varem.

Nüüd loodabki pailembene Ruubik leida endale päriskodu, kus tema läbielatud katsumusi vääriliselt hinnatakse ning iga kannatatud hetke eest tehakse kolm paid rohkem kui muidu. Ruubik on ideaalne seltsiline perekonnale, kes hindab rahulikku, aga lähedust armastavat kassikest.

Kui sinu perest on puudu üks südamlik sülekass, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles