Vahva video: Ähtäri loomaaia hiidpanda näitas suurepärast jalgpallioskust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Soomes Ähtäri loomaaias elav hiidpanda Pyry otsustas näidata, et jalgpalli mängimiseks ei pea ilmtingimata olema kahejalgne. Tulemuseks oli vahva vaatepilt ja tõenäoliselt maailma armsaim jalgpallimäng.

Pyry ja tema kaaslane Lumi lahkusid eelmisest kodust, Dujiangyani pandakeskusest Hiinas Sichuanis jaanuari keskpaigas ning jäävad Soome järgmiseks 15 aastaks. Oma uue elukohaga harjusid pandad kiirelt ja lõbu on neil seal laialt. Lumi naudib basseinis istumist ning Pyry, nagu ka videostki paistab, lustib tihti pallidega. 

Nagu ühele õigele jalgpallimängule kohane, oli ka Pyryl vaja kommentaatorit. Selle töö võttis enda peale telekanal MTV News, mille spordireporter pandapoisi lustlikust mängust entusiastliku ülevaate tegi. «Jalgpalli maailmameistrivõistlustest ei pääse ka Ähtäri loomapark,» naljatati videopostituses. «Nagu näha, on ka Pyry oma võistlusega pihta hakanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles