Tõelised eeskujud: Põhja-Tallinna noored veetsid 100 tundi varjupaigaloomi abistades

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Põhja-Tallinna Noorte Ümarlaua liikmed veetsid 100 tundi Paljasaare loomade varjupaigas koristades puure, tehes haljastustöid ja suheldes varjupaiga loomadega.

«Mul on hea meel, et noored said uusi kogemusi ja õppisid loomade eest hoolt kandma. Loomad ei saa ise enda õiguste eest seista ja seetõttu peame seda tegema meie, inimesed,» sõnas Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid. «Jätkame varjupaiga abistamist ja viime sel suvel läbi suure heategevusaktsiooni loomade varjupaiga kasuks. Annetusi korjavad Põhja-Tallinna Noorte Ümarlauda tublid liikmed kõigis Tallinna suuremates kaubanduskeskustes. Kõik, kes tahavad kaasa lüüa, on teretulnud.»

Aktsiooni «100 tundi loomade varjupaigas» raames tegid noored samuti pilte varjupaigas viibivatest loomadest ja jagasid neid sotsiaalmeedias eesmärgiga ärgitada inimesi neile uut kodu pakkuma  ja tutvustada Paljassaare varjupaika. Hetkel viibib Paljassaare loomade varjupaigas umbes 200 kassi, 20 koera, kolm küülikut, kukk, deegu ning kilpkonn. Kõik varjupaiga asukad vajavad igapäevaselt hooldamist ja toitu. Tegemist on väga mahuka tööga ning seetõttu on varjupaiga meeskond tänulik igasugusele abile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles