Päevakäpp: üürikorterisse hüljatud Kaisukati ootab teist võimalust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kaisukati on üks kolmest kassist, kes ühte Narva üürikorterisse hüljati. Kassitüdrukud veetsid pikad päevad üürikorteris omapäi — otsa sai toit ja puhas vesi ning need seni armsana tundunud koduseina muutusid vangistavaks, kust enam omal käel välja ei saanud.

Nüüd on aga kassitüdrukud MTÜ Kasside Turvakodu hoole all ning mõned päevad tagasi rändas neist esimene - Kukununnu - päris oma koju. Selle positiivse hetke tuules on tärganud ka Kaisukati südames lootus: ehk saabub õigepea turvakodusse ka tema uus perekond?

Kaisukati ootab perekonda, kes muudkui kaisutaks, hellitaks ja hoiaks. Samas on Kaisukati ka piisavalt isepäine, et pikad tööpäevad üksinda kodus hakkama saada — nendel hetkedel meeldib väiksele rüblikule tubaseid jooksumaratone joosta, mustkunstniku kombel mänguhiiri kaotada ja kui väga igavaks läheb, siis ka oma saba taga ajada.

Kui sina otsid Kaisukati sarnast musterkassi, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles