Päevakäpp: mis on tõeline armastus? Villi ja Arelia teavad

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Sageli jõuavad MTÜ Kasside Turvakodu hoole alla kassid ühest piirkonnast või ühisest kodust, kes on omavahel nii kokku kasvanud, et nende ühtehoidmine ei tuhmu ka siis, kui nad elavad üheskoos 50 teise nurrikuga.

Vahel juhtub aga nii, et teineteist leiavad kassid, kes on saabunud vabatahtlike hoole alla erinevatel aegadel ja sootuks erinevatest kohtadest. Nüüd on üksteist leidnud uus paar.

Märkamatult on teineteist leidnud armsad Villi ja Arelia, kes pikale ootusele teineteise seltsis leevendust pakuvad. Villi on ju oma kodu oodanud lausa aastaid ning Arelialgi täitus hiljuti esimene aasta turvakodus. Aga koos on ju lihtsam — jagatud mure on pool muret ning jagatud rõõm topeltrõõm. Nii soojendavadki nad teineteise südameid õrnade peamüksudega ning ühise tandemina turvakodus ringi liikudes. Mine tea, ehk saavad armsakesed õigepea ka ühiselt rõõmu tunda kodu leidmise üle?

Villi ja Arelia ootavad kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles