Lustakas video: naine avastas aiast linnumaja küljes kõõluva karupoja

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Mida teeksid sina, kui leiaksid oma aiast kaks karu? Ameeriklanna Diane Giannattasio otsustas loomi vaikselt jälgida ja sai vastutasuks tõeliselt vahva vaatepildi osaliseks. 

29. mai hommikul nägi Giannattasio aknast, et tema aeda olid ilmunud kaks karu — ema ja tolle väike poeg. Vaikselt läks Giannattasio verandale ja hakkas loomi filmima. Kui karuema otsis söögipoolist maapinnalt, siis tema kavalale järeltulijale hakkas silma seemneid täis lindude söögialus. Krapsakas mõmmi ronis emale selga ja sai nii toidule ligi. Ühel hetkel kaotas karupoeg aga tasakaalu, sadas ema seljast maha ja püüdis siis toidulauast kinni hoida, ent tulutult. 

Giannattasio sõnul ei olnud see esimene kord, kui karud tema aeda sattusid. Naine nentis, et mõmmikud olid end näidanud mõne nädala jooksul, ent lisaks neile näeb ta tihti ka kõiksugu muid elukaid.

Vaata toredat videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles