Päevakäpp: hurmurpoiss Fabrizio röövib igaühe südame

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kas sina juba Fabriziot oled näinud? Seda hella ja muhedat tumehalli hurmurpoissi? Oi, ei olegi! Mine talle siis kiiresti külla, aga omal vastutusel — Fabriziol on komme südameid röövida.

MTÜ Kasside Turvakodu vabatahtlikud kohtusid esimest korda selle muheda kassipoisiga veebruarikuu viimasel päeval, kui lörts vastu akent peksis ja külm meretuul kontide vahele puges. Fabrizio saabus transpordipuuris turvakodusse, kollased silmad suured kui tõllarattad ja tema pisikene peake üritas end koguaeg puuris olevate tekkide vahele peita.

«Oi, kui palju tähelepanu,» mõtles tõenäoliselt Fabrizio, kes oli alati olnud nähtamatu. Nüüd on kassipoiss selle tähelepanuga harjunud ning ajab turvakodus oma vahvaid kassiasju. Küll kohtab Fabriziot küsival ilmel krõbinakausi taga, siis jälle pehmes pesas õndsat und magamas. Enamasti on ta aga oma lemmikpesas südameid üle lugemas: eks ikka neid südameid, mis ta juba röövinud on. Fabrizio loodab väga, et õigepea on nende südamete hulgas ka päris tema inimese süda.

Kui Fabrizio sulle silma jäi, siis suure tõenäosusega oledki sina tema inimene. Kirjuta kassipoisile aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles