Päevakäpp: veidi pereõnne kogenud Smuuti jäi jälle üksi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Smuuti on armas ja sõbralik kaheaastane korralike kommetega kassipoiss. Ta sündis tänaval, veetis lapsepõlve Pesaleidja kassitoas ning leidis siis õnnelikult endale kodu, kus teda väga armastati. Pere peab aga nüüd tervislikel põhjustel Smuutist loobuma ja temast saab jälle kodutu kass.

Kui Smuuti kassituppa tagasi viiakse, siis murdub ta kindlasti ja võib jääda väga haigeks. Vabatahtlikud on seda mitmeid kordi näinud, kuidas tagastatud rõõmsad ja terved kassid kassitoas stressi langevad ja väga haigeks jäävad kurvastusest ja igatsusest oma pere ja kodu järele.

Äkki saad sina või keegi sinu tuttavatest Smuutit aidata ja talle rahulikus kodukeskkonnas peavarju pakkuda, kuni ta endale päriskodu leiab. Või mis veelgi parem — ehk soovid sa Smuutit alatiseks endale? Smuuti on kastreeritud, vaktsineeritud ja tal on kiip ja pass.

Kõik pakkumised ja küsimused on oodatud e-posti aadressile maret@pesaleidja.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles