Päevakäpp: haldjaliku Roberta silmis peitub ääretu tarkus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Ebamaine Roberta saabus kasside turvakoju eelmise aasta juunikuus. Kohe-kohe hakkab täis saama esimene aastaring, kuid päriskodust pole veel märki. 

Milline on haldjalik Roberta? Oh, Roberta on hell ja ebamaine, aga kindlasti ka äärmiselt väärikas. Tema näost õhkub teadlikkust ja arukust. Sageli avastavad vabatahtlikud ennast Robertaga tõtt vaatamas, kui nurrik kõrgel pesas istub. Roberta silmad on nii rahulikud ja täis elutarkust, et sageli sooviksid nad, et karvapall oskaks rääkida. Milliseid tarkuseteri võiksime meie, inimesed, siis Robertalt õppida?

Nüüd otsime üheskoos kassitirtsule sooja ja sama väärikat kodu kui Roberta ise. Sellist, kus saaks üheskoos mõtteid mõlgutada ning kus oleks nii arukad inimesed, et nad oskaksid Roberta silmist tarkuseteri lugeda. Tahaksime meiegi teada, millest need silmad kõnelevad.

Kirjuta Robertale aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles