Päevakäpp: Atirii armastab ääretult teisi kasse

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Atirii on umbes aastane kassitüduk, kes sattus hoiukoju pisikese kassipojana koos oma venna ja emaga. Atirii oli pesakonna kõige pisem ja kõige aram kassilaps ja seetõttu on ta ka ikka veel hoiukodus oma õiget ootamas.

Atirii ei ole tegelikkuses arg aga võõraid ta pelgab ja seetõttu on teda raske kellelegi näidata aga hoiukodu usub, et kuskil on tema jaoks keegi. Atiriile meeldivad väga teised kassid, suletutid ja pallid ja kõikvõimalikud asjad, millega on võimalik mängida. Talle meeldib magada inimeste kaisus ja olla koguaeg inimese lähedal ja seltskonnas, aga ta ei ole veel valmis end katsuda laskma.

Küll aga kui temal tuju on, siis paitab ta end vastu jalga ja lubab enda saba katsuda. No tegelikkuses kui vahel salaja ta tähele ei pane, siis saab talle ka teha mõne pai ja nurr läheb isegi lahti (tema arvab, et teine kass paistab teda). Ta on tegelikult väga suur nurruja — kaisus, mängides, süüa andes, temaga juttu rääkides on tal koguaeg nurr lahti. Samuti on ta ka häälekas süüa nõudes ja tähelepanu vajades, andes sellest selgesti teada.

Sobib väga teisele kassile seltsiks, kellega ta saaks mängida ja kes teda sotsialiseeriks (koos on ikka julgem) ja inimesele, kes annab talle veidikene aega harjuda. Atirii on kiibitud, vaktsineeritud, ta on saanud regulaarselt ussirohtu ning lähiajal saab ka steriliseeritud. Samuti oskab ta ilusti kasutada liivakasti ja söögi suhtes on leplik.

Kui see armas tegelane puges sülle südamesse ja sa oled valmis andma talle harjumiseks aega (ja sul ideaalis on kass, kes otsib seltsilist), siis täida kassivõtja küsimustik ja hoiukodu võtab sinuga esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles