Päevakäpp: uje Pepper ei ole veel kellelegi silma jäänud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Noor hallitriibuline kassipoiss Pepper saabus Pesaleidjasse Narvast. Ikka sellepärast, et viimaks ometi leida omale õige kodu ja armastavad omanikud.

Pepper sündis 2017. aasta kevadel. Kuidagi läks nii, et ta vennad-õed leidsid kiiresti kodud, aga arglik Pepper ei suutnud kellelegi silma jääda. Eks see oli ju keeruline ka, kui hirm kassipoisi iga võõra lähenedes peitu ajas.

Ometi usuvad vabatahtlikud, et iga nende hoolealuse jaoks on kuskil keegi ja seepärast toodigi ta pealinna. Ehk elab seal Pepperi päris oma inimene?

Pepper on ikka veel pisut uje, aga me usume, et kodusoojus paneks ta nurrumootori õige kiiresti käima. Kassipoiss on ju nii ilus ja hell, et pole vähimatki kahtlust — ta lisaks igale kodule õdusust ja soojust ning kindlasti harjuks ka teiste lemmikloomadega. Teiste kiisudega saab ta hästi läbi ja temast saab suurepärane kaaslane igale peremehele, kes hindab hellust ja armsust. Pepper on terve, vaktsineeritud, kastreeritud ja tal on oma pass. Ning Royal Canini kingipaki võtab ka uude koju kaasa. 

Kui see pisut pelglik kassipoiss sinus huvi äratas ja sa usud, et suudad tal aidata hirmudest vabaneda, siis mine talle külla! Aga kõigepealt täida loomasoovija küsimustik, mille leiad siit. Tahate tema kohta rohkem teada? Kirjutage julgelt kiisu isiklikule vabatahtlikule: tatjana@pesaleidja.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles