Päevakäpp: nooruke kassiplika Lili on ideaalne kodukiisu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Lili on üks imevahva mustvalge kassipoeg, kes Lasnamäe tänavatelt koos oma pisikese vennaga leiti. Ta on noor ja hell kassilaps, kes on täis krutskeid ja avastamisrõõmu.

Kohe-kohe on ju kätte jõudmas kassipoegade «hooaeg» ning tema, umbes pooleaastase kassitüdruku, parim kassipojaiga on paljude meelest juba möödas. Lisaks sellele on ta mustvalge, aga iga päev sünnib siia maailma juurde kirjusid kassilapsi, kes huviliste tähelepanu endale tõmbavad. Nii heidetaksegi Lili sageli kõrvale.

Kasside Turvakodu vabatahtlikud arvavad aga, et just nüüd on õige aeg Liliga tutvust teha, sest Lili vanus on täpselt nii soodne teada saamaks, milline on tema tõeline iseloom ning missugune kassike temast kasvab. Vaid mõnekuuste kassilaste puhul on küllaltki keeruline aimata, milline siis täpselt tema iseloom on, sest nii nagu kasvab kassilapse keha, kasvab aja jooksul ka tema iseloom. 

Lili on täpselt valmispakett — südamlik, õrn, paimaias, mänguhimuline. Kõige olulisem on aga see, et temas saavad kokku kaks poolt: kassipoeg ja väljapeetud iseloomuga väga tark kassitüdruk.

Kirjuta Lilile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles