Päevakäpp: õnnetu Sass jäeti ihuüksi üürikorterisse

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Mõni aeg tagasi saabus Kasside Turvakodu hoole alla tumehall kassipoiss Sass, kelle nende juurde jõudmise lugu kõlab uskumatult. Sassil oli juba päris oma pere, kuid ühel päeval ta hüljati... oma koju.

Sassi omanikud lahkusid üürikodust igaveseks ning jätsid Sassi saatuse hooleks. Õnneks tuli korteriomanik mõne päeva pärast oma korterit koristama ning avastas õnnetu Sassi. Vaatepilt oli muidugi kohutav — väljaheidete hunnikud olid mäekõrgused ning korter sodi ja prahti täis. See kõik viitas sellele, et ilmselt ei olnud Sass saanud head hoolitsust isegi siis mitte, kui tema omanik veel temaga oli.

Nüüd on Sass turvakodus ja äärmiselt õnnetu. Nii paljude kassidega koos olemine on tema jaoks väga šokeeriv ning Sass ei suuda üldse mõista, miks ta sellisesse olukorda on sattunud. Ta on ju niivõrd südamlik, hell ja armas kiisu, miks ta küll maha jäeti? Meie loodame, et juba täna leitakse Sassile armastav omanik, kes mõistab, mida tähendab vastutus ühe pisikese elusolendi ees ning lubab Sassi hoida ja hellitada igavesti.

Kui sina saad õnnetu Sassi kurba saatusesse pöörde tuua, siis kirjuta talle kohe aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles