Päevakäpp: lõvilakaga Sõbrake on uut algust aastaid oodanud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

2016. aasta kevadel päästis MTÜ Kasside Turvakodu Kundast kassi nimega Sõbrake. Kohalik suure südamega kassisõber märkas õnnetut kassi, kes pead viltu hoidis, oli ohtlikult kõhn ning tuigerdas tugevalt.

Selgus, et Sõbrakese terviseprobleemid olid kõik seotud tugeva põletikuga kõrvas. Ebaregulaarsest ja ebatervislikust toitumisest tulenevalt olid ka mõned verenäitajad paigast ära.

Nüüdseks on sellest ajast möödas juba kaks aastat ning Sõbrake on läbi teinud uskumatu muutuse. Kõhetust ja õnnetust kassipoisist on saanud kaunis lõvilakaga kiisu, kes sekundikski inimest üksi ei jäta. Ikka ja alati lippab südamlik Sõbrake inimese järel ning üritab pehmeid paitusi noolida. Kui saab veel kõik õhtud ja ööd inimese kaisus pikutada, on Sõbrake oma õnne tipul.

Sõbrake on Kasside Turvakodu hoole all olnud juba kaks aastat ning selle aja jooksul on ta pidanud elama mitmes hoiukodus. Sõbrake on aga niivõrd südamlik, et tema tahaks kohta, mis oleks püsiv. Ta tahaks päris oma kodu, kus teda hoitaks ja armastataks igavesti.

Kirjuta Sõbrakesele aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles