Päevakäpp: Sabina tahaks saavutada midagi märkimisväärset

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Haruldase välimusega kassitirts Sabina saabus MTÜ Kasside Turvakodu hoole alla juba eelmisel aastal. Nüüdseks on Sabina näinud turvakodus palju tähtpäevi ja loomulikult ka palju uusi tulijaid ning kojuminejaid. 

Nüüd tahaks Sabina ise midagi märkimisväärset saavutada. Ta tahaks olla ise üks kojuminejatest ning kirjutada turvakodu kalendrisse juurde veel ühe tähtpäeva — Sabina kodukassiks saamise päeva.

Seni on leebe iseloomuga Sabina jäänud turvakodu külaliste jaoks varjatuks. Kassitirts ei ole üks nendest, kes tuleks iga huvilise jalgu hõõruma või inimese ette pikali visates ennast vibuks venitaks. Sabina on tasakaalukas ja hell, tema ootab vaikselt kraapimispuu kõige madalamal astmel ja loodab, et sina märkad teda. Märkad, et need rohelised silmad kutsuvad enda juurde ning tema pisikene soe süda igatseb armastust tunda.

Kui Sabina sulle silma jäi, siis suure tõenäosusega oledki sina see, keda ta oodanud on. Kirjuta Sabinale aadressile info@kassideturvakodu.ee ja mine talle külla!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles