Päevakäpp: kolm pisikest väänikut vajavad kärmelt kodusid

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kätte on jõudnud südasuviselt soe kevad ning MTÜ Kasside Turvakodu hoiukodudes hakkavad koduvalmis küpsema esimesed kaunid kassilapsed. Tuterdavad ja seiklushimulised, täis avastamis- ja mängulusti.

Need kolm on justkui pisikesed rõõmupallid, kes tuppa astudes kõiki rõõmu ja südamesoojusega nakatavad. Nüüd on kassilapsed omandanud hoiukodus oma emmelt elementaarsed kassioskused — laitmatud lauakombed, viisakad liivakastikombed ning muidugi seiklushimulise ja riskialti hinge, mis pühendunult iga mängupalli ja suletutti lõpmatuseni taga võiks ajada. Puudu on veel vaid üks: päris oma kodu, kellele järgmised 15 aastat oma jäägitut armastust kinkida.

Iga kassipoeg loodab leida päris oma perekonna, kes hooliks ja hellitaks ning armastaks neid ka siis, kui nad on juba vanad ja väetid. Kui sina otsid endale perelisa ning lubad olla nurriku jaoks alati olemas, siis kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee ja mine pisikesi nurrumootoreid vaatama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles