Päevakäpp: maagiline Nyota on maailma nõiduslikeim kass

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

«Mina olen Nyota, Salapärane Kass. Olen Kasside Turvakodu selgeltnägija ja ennustaja. Kõik kassid lasevad minu juures käppa vaadata ja ennustada, millal nad koju saavad.»

«Olen kuulnud, et inimeste juures peeti vanasti musti kasse halvaks endeks. Võtke teadmiseks, mina ei ole halb enne, mina olen hea enne. Ja kuigi kasukas on mul must, olen tegelikult valge maag. Õpetan kassidele võlutrikke, mille abil kiiremini koju saab. No näiteks: kuupaistelisel ööl nurru kolm korda köögi aknal, vehi kolm korda sabaga ja hüppa kolm korda laua peale ja maha. Te ei usu mind? Aga kuidas muidu siis näiteks ühel nädalavahetusel said kümme kassi korraga koju? Sellest saadik, kui mina siin tegutsen, kojuminevate kasside arv muudkui suureneb.

Paraku ennustajad ise oma tulevikku ei näe, sest selline on universumi seadus. Kuid ma tunnen, et olen teiste kasside heaks piisavalt tööd teinud. Nüüd tahaksin ka ise sellist head õnne nautida, mida teistele olen toonud. Olen introvertne ja pisut arglik, nagu kõik erakordsete võimetega olendid ning mul ei ole kerge ennast avada, sest enne Turvakodusse sattumist oli minu elu karm ja vaevaline.

Kuid sina saad mind aidata. Palun märka mind, väikest Nyotat. Kui sa mind endale võtad, toon endaga kaasa valge maagia ja hea õnne ning lisaks kingin sulle oma tillukese kiisusüdame ja selles peituva suure armastuse.»

Kirjuta Nyotale aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles