Päevakäpp: Glen on tagasihoidlikust tänavakassist muutunud lõbusaks krutskivennaks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kassipoiss Glen saabus Kasside Turvakodu hoole alla märtsikuus. Sel päeval sadas taevast tihedat vihma ning tuul õõtsutas raagus puuoksi. Pisikene Glen vaatas oma ehmunud silmadega transpordipuurist välja ja ootas, mis teda järgmiseks ees ootab.

Nüüdseks on vihmased kevadilmad asendunud südasuvise kuumusega ja ühes sellega on ka Gleni iseloom muutunud. Kassipoisi ehmatus on möödunud ning hirmunud nurrikust on saanud üks uudishimulik krutskivend. Oma suure sisemise säraga on Glen kiiresti turvakodu veel suurema soojusega täitnud — alatasa on kassipoiss kuskil midagi uudistamas või aknal koos teistega Kassidest Ornitoloogide Ühingu igapäevaseid koosolekuid pidamas.

Iga päevaga uudistab Glen ka inimest üha rohkem ning nii unistabki kassipoiss, et juba varsti saaks ta tutvust teha päris oma inimesega. Sellisega, kes kingib Glenile oma jäägitu pühendumuse ja armastuse igaveseks.

Tule Glenile külla ja vii kassipoiss koju! Glen ootab kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles