Päevakäpp: Esmeralda otsib kodu, mida valitseda

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Saage tuttavaks Esmeraldaga. Noor kiisutüdruk, kelle uhke kohev välimus ei jää alla tema suursugusele iseloomule. Ärge laske end petta tema väikesest kasvust, sest Esmeraldal julgusest ja südikusest puudust ei tule.

Kahjuks ei sobi Esmeralda väga hästi kokku teiste kassidega — ta on niivõrd temperamentne, et kipub teisi kasse kiusama. Kassiabil pole ka ressursse, et ühte kassi hoida teistest eraldatuna ning seetõttu loodavad vabatahtlikud, et leiavad talle kiirelt kodu. Esmeralda sobiks ilmselt sellisesse koju, kus teisi loomi pole ning tema oleks üks ja ainus valitsejanna. Sellest hoolimata on tegu väga pai- ja sülelembelise kassikesega: Esmeralda tuleb sulle alati uksele vastu, hõõrub ennast vastu su jalgu ja tahab suhelda.

Pesaleidja vabatahtlikud on kindlad, et sellise kiisu õige koht on oma pere juures, kus ta saaks igakülgse hoolitsuse ja helluse osaliseks igapäevaselt. Esmeralda puhul tuleb arvestada, et tema on boss ning tema otsustab, millal ta soovib pikkasid paisessioone.

Kui Esmeralda tundub sulle huvitav, siis kirjuta talle aadressile info@kassiabi.ee ning mine teda vaatama. Esmeraldal on kõik protseduurid tehtud ning ta on valmis kohe koju minema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles