Imearmas video: vaata, kuidas reageerivad kilpkonnaga kohtumisele kassipojad (2)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PICS BY ANN BARET/CATERS NEWS / Caters News Agency / Scanpix

Mis on tulemuseks, kui lasta kokku kilpkonn ja neli uudishimulikku kassipoega? Loomulikult palju mängulusti ja uudistamist ning üks ääretult tore video.

Bulgaarias Sofias elav Ann Baret aretab scottish fold tõugu kasse ning lisaks karvastele neljajalgsetele elab tema kodus ka kilpkonn nimega Samson. Kuna viimasele meeldib aga vabalt ringi jalutada, oli vältimatu, et ühel hetkel pidi ta tutvuma pesakonna mänguhimuliste kassipoegadega.

Nagu arvata võis, olid kiisud kilpkonnast ääretult huvitatud — üksteise järel käisid nad imelikku elukat uudistamas, katsusid teda käppadega ja ei jäänud sammugi maha, kui Samson kuhugi liikus. «Samson naudib vabadust ning seetõttu võimaldan ma tal tihti korteris ringi jalutada,» sõnas Baret. «Aga kassid polnud teda varem kohanud ning ta pakkus neile palju huvi.»

Kilpkonn ise ei paistnud tülikatest tegelastest väga vaimustunud olevat ning tõmbas enda pea ja jäsemed ikka ja jälle kaitsva kilbi varju, mis kassipojad veelgi rohkem elevusse ajas. Samsoni kannatlikkus tasus siiski ära sest mõne minutiga said kassid oma huvi välja elatud ning jätsid oma erilise pereliikme rahule.

Vaata armsat videot!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles