Uskumatu rumalus: Kanada loomaaed viis pruunkaru autoga sõitma ja jäätist sööma

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Kanadas asuv Discovery metsloomapark astus hiljuti tõelisesse ämbrisse — ilma kohaliku omavalitsusega arutamata viisid talitajad ühe pargis elavatest karudest autoga sõitma ja ostsid talle kiirtoidurestoranist jäätist.

Selle aasta alguses otsustasid talitajad aastavanuse kodiaki karu Berkley autoga Dairy Queeni restorani läbisõidualasse viia, et talle jäätist osta. Loomapargi omanik tunnistas end süüdi, sest ei teavitanud loomaaia plaanist kohalikke võime. 

«Kuna restoran ei olnud tol hommikul veel avatud, polnud kohal ka ühtegi kõrvalist isikut,» sõnas loomapargi talitaja Serena Bos. «Berkley on vangistuses sündinud ja kasvanud ning ta ei ole metsik.» Bos lisas ka, et karu hoiti terve sõidu aja ketis ning ta ei kujutanud endast kellelegi ohtu.

Loomapark postitas restoranis käigust sotsiaalmeediasse ka video ja palus inimestel metsloomi mitte toita. Negatiivse vastukaja tõttu on video nende kontodelt nüüdseks küll eemaldatud, ent ringleb internetis siiski edasi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles