Päevakäpp: mulgimaa Matilda tahab saada sinu silmarõõmuks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja

Päris oma kodu ja armastavat perekonda otsib endale Viljandi juurtega kassike Matilda. Matildal on kodu leidmisega ka kiire, sest praegu peab ta elama eraldatud ruumis, mis talle sugugi ei meeldi. Hoiukodus on ka teisi kasse, aga nendega ta kahjuks läbi ei saa ja sellepärast on ta ka teistest eraldatud.

Matilda on kolmevärviline, väikest kasvu, umbes 6 aasta vanune kassineiu. Võiks ju öelda proua, aga kuna alguses arvas hoiukodu, et tegemist on alla aastase noore kassiga, siis jääme siiski nimetuse juurde neiu. Ta leiti Viljandi tänavalt näljasena, külmetunud ja kohev kasukas räämas ja määrdunud.

Kassineiu on sõbralik, aga ei usalda inimest veel täielikult. Talle tuleb anda aega, et saaks uue koha ja inimestega harjuda. Praegu on Matilda sulgkerge, kuid hetkel on tema meelistegevuseks söömine ja magamine.

Matilda näol on tegemist kauni kiisuga, kellest saab kindlasti suurepärane kaaslane. Matilda uues kodus ei tohiks olla teisi loomi. Siiani pole ta suurt armastust teiste kasside vastu näidanud ning pigem eelistaks ta olla pere ainuke silmarõõm.

Kui Sa arvad, et see kaunis ja väike loomake võiks sinu kodus rõõmu pakkuda, siis täida kiisuvõtja ankeet ja Pesaleidja võtab esimesel võimalusel ühendust. Matilda on saanud regulaarselt parasiiditõrjet, ta on kiibistatud ja steriliseeritud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles