Päevakäpp: Naomi koduootus on kestnud pea kolm aastat

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Imearmas ja tilluke Naomi saabus Kasside Turvakodu hoole alla 2015. aasta suvel koos oma õega. Vaevu mõnekuused, esialgu ehmunud, kuid südamlikud kassitirtsud olid tuleviku suhtes ootusärevad. Hoiukodus kosuti ja kasvati, mängiti vahvaid mänge ja vaadati aknal õues lendavaid linde. 

Möödusid päevad, nädalad, kuud ja lõpuks ka aastad, kuid kojuminekuaeg ei tahtnud kuidagi kätte jõuda. Nüüdseks on möödunud juba kolm aastat ning kui Naomi õde Melanie võttis hiljuti kodutee käppade alla, siis Naomi ootab ikka veel.

Kassitüdruk Naomi unistab iga päev soojast ja hoolivust täis kodust. Tal ei oleks midagi selle vastu, kui päriskodus ootaks ees veel mõni nurrik, sest teiste kassidega on ta suur sõber. Inimene meeldib Naomile samuti — olgu need siis pehmed paid, mida inimene kingib või kvaliteetaeg inimesega, mis veedetakse üheskoos suletutti taga ajades.

Säravroheliste silmade ja suure südamega Naomi loodab väga, et viimaks ometi jääb ta kellelegi silma. Kolm aastat on väga pikk aeg ning ammu oleks aeg, et sellisel krapsakal kassitirtsul päris oma kodu oleks!

Kui Sina sooviksid Naomi pika ootuse lõpetada, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles