Päevakäpp: vallatu Reedik vallutab ka kõige ligipääsmatuma südame

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Reedik on noor paariaastane kiisu, kes pooleteist aasta eest jäi koduta, sest tema omanik suri. Pärit on poiss Tsirguliinast, aga vahepealse aja veetis Valgas. Varjupaigas selgus, et Reediku kõrvad on haiged. Ja siis avaneski selle poisi sisu: ta talus kannatlikult nii operatsiooni kui järelravi, nagu oleks mõistnud, et inimesed soovivad vaid head.

Aga opijärgselt on noorsandi üks kõrv veidi räsitud ja lontis. Või siis vintis, nagu üks hea sõber tavatseb öelda. Tegelikult annab just see Reedikule eriliselt armsa ilme, kui ta inimesele pea viltu otsa vaatab. Pesaleidjasse jõudis Reedik alles äsja, aga vabatahtlike südamed jõudis ta juba esimese päevaga vallutada — ei juhtu just iga päev, et pikalt reisilt täiesti tundmatusse kohta sattunud kiisu meeleldi sülle tuleb ja on nõus kõikvõimalike läbi- ja ülevaatustega. Reedik lihtsalt on nii kannatlik ja vahva.

Seepärast usuvad abistajad, et päev, mil ta omale uue armastava pere leiab pole enam mägede taga. Ehk on see just sinu pere? Loomulikult on Reedik kiibistatud, vaktsineeritud, kastreeritud ja ka kõik parasiidid on tõrjutud. Kojuminekuks on Reedikul varus ka väike Royal Canini kingipakk.

Kui tahad Reedikut tõesti näha ja oled valmis sellele armsale kiisule kodu pakkuma, mine talle Pesaleidjasse külla! Selleks täida kõigepealt kiisuvõtja küsimustik, et vabatahtlikud näeksid, et sa just seda kiisut ihkad. Kõikidele lisaküsimustele vastab meelsasti Reediku isiklik vabatahtlik, kellele saab kirjutada aadressil kylli@pesaleidja.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles