Päeva lustakaim klõps: koeraomanik püüdis pildile oma lemmiku ülinaljaka jahmumise

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Adrian Pharoah / Facebook

Kümnekuune dalmaatsia koer Rocco kardab kilekotte, jalgrattaid, kärbseid ja isegi taldrikuid. Seetõttu ei tulnud tema peremehele üllatusena foto, kus Rocco oma parima sõbra ootamatu ilmumise peale südamest ehmunud välja näeb.

Rocco peremees, Inglismaal Surreys elav Adrian Pharoah, viis Rocco ühel hommikul välja jalutama, kui nendega ühines kutsa sõber, labrador Teddy. Rocco aga Teddy lähenemist ei märganud ning kui Teddy järsku välja ilmus, ehmus vaene Rocco hetkeks südamest.

«Kui ma fotot pärast pildistamist nägin, ei olnud see mulle suureks üllatuseks, sest Rocco kardab kõike,» sõnas Pharoah. «Teddy on Rocco parim sõber, ent nagu näha, on ka tema ootamatu tulek šokeeriv.»

Pharoah nentis, et foto ajastus oli tõeline vedamine, sest Rocco käitumist on võimatu ennustada. «Mul on kodus dalmaatsia koera pildiga taldrik ning kui seda talle näidata, läheb ta hirmust segaseks,» ütles mees. «Aga ta on veel noor koer, tõenäoliselt harjub ta lõpuks ümbritseva maailmaga ära.»

Foto: Adrian Pharoah / Facebook
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles