Päevakäpp: südametemurdja Pootsman ootab elult teist võimalust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost / MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

«Oeh, millised silmad!», «Vaata kui armsasti ta puksib!», «Tal on nii mõnus nurr!»... Just niimoodi õhkavad kõik inimesed, kes Pootsmani näevad. «Kuidas küll temasugune kass turvakodus on?» küsitakse. 

Hurmav Pootsman saabus turvakodusse pärast seda, kui tema senine omanik ühel päeval leidis, et ta kassi enam ei taha. Sekundiga sai armastus otsa ning Pootsman maandus turvakodus. Nüüd on nurrik võtnud eesmärgiks leida endale päriskodu.

Milline on turvakodus kõrgelt hinnatud Pootsman? Kui kassipoiss oleks inimene, siis oleks ta kindlasti džentelmen — hooliv ja karismaatiline staar, aga täiesti teadlik oma šarmist. Justkui muuseas jagaks ta paremale ja vasakule oma võrgutavaid silmapilke, kui inimesed kiljudes ümberringi temalt autogrammiks ühte peamüksu ootavad. Aga ega Pootsman kade poleks — tema kihutaks käppade müdisedes kohale, kingiks peamükse, põristaks ette ühe nurruaaria ning ootaks, millal saab inimesele kaissu pugeda.

Kõlab ju imevahvalt? Aga just seda Pootsman ongi: imevahva! Kui Sinu kodust on puudu üks imeline paikass, kes armastab igal hetkel peamükse jagada, siis kirjuta Pootsmanile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles