Darwini auhinna kandidaat: Indias hukkus metsiku karuga pilti teha püüdnud mees

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Steffi Börner / PantherMedia / Steffi Börner / Scanpix

Indias Nabarangpuris leidis metsiku huulkaru käpa läbi lõpu mees, kes arvas, et loomaga selfie tegemine oleks suurepärane idee. Kuigi karu oli vigastatud, ründas ta kõhklemata ning mees hukkus sündmuskohal.

Möödunud kolmapäeval sõidutas taksojuht Prabhu Bhatara seltskonda inimesi Kotapadist Papadahandisse, kui tal tekkis vajadus põit kergendada. Bhatara lahkuski autost, tegi oma asjaajamised metsaveerel ära ning nägi siis vigastatud huulkaru. 

Vaatamata reisijate hoiatustele otsustas Bhatara tiigist joovale karule läheneda eesmärgiga loomaga selfie teha. Pildistamise ajal mees aga libises ja kukkus, mille peale karu talle kallale tormas. 

Samal ajal kui üks reisijatest vahejuhtumit filmis, püüdsid teised karjudes ja karu pihta kive loopides looma lahkuma ajada. Kusagilt ilmus välja ka koer, kes karu hammustas, kuid tulutult. 

Bhatara suri sündmuskohal ning tema surnukeha saadi kätte alles pärast karu uinutamist. Hiljem selgus, et Bhatara tapnud huulkaru hukati. Vahejuhtumi näol on tegu viimase aasta kolmanda sellise surmaga Odisha osariigis, kuid eelneval kahel korral olid tapjateks metsikud elevandid.

Karurünnakust filmitud video ringleb nüüd ka internetis ning nõrganärvilistele seda vaadata ei soovitata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles