Ootamatu abi: Amazoni boss aitas kadunud koera koju toimetada

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nicholas Han / PantherMedia / Nicholas Han / Scanpix

Hiljuti tabas USA-s elavat Richard Guttfieldi iga koeraomaniku õudusunenägu: tema neljajalgne sõber oli varastatud. Teinud kindlaks, et pikanäpumeheks oli veebipoe Amazon kuller, asus Guttfield missioonile oma kutsa leidmiseks.

Guttfieldi šnautseri Wilma võttis kaasa kuller, kes mehe kodutrepile kotitäie toitu toimetas. Koheselt saatis Guttfield e-kirja Amazoni klienditoele, kuid sealt ta abi ei saanud. Siis otsustas mees aga oma õnne proovida ning kirjutas otse Jeff Bezosele, kelle näol on tegu Amazoni tegevjuhiga. Proovimine tasus end ära — Bezos andis käsu varganäost kuller üles leida ning peagi see ka õnnestus ja Wilma jõudis taas koju. 

Telekanalile CNBC kinnitas firma pressiesindaja, et koeravaras jäi oma töökohast ilma. «Tegu on andestamatu käitumisega, mis ei peegelda kuidagi meie kompanii standardeid,» ütles pressiesindaja. «Me võtame selliseid juhtumeid täie tõsidusega ning see indiviid enam meiega ei tööta.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles