Päevakäpp: haruldane Yvonne sobib haruldaselt heasse koju

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Yvonne on väga kauni tumeda koheva kiplkonnavärvi kasukaga noor kass. Kiisu leiti koos poegadega ühe Laulasmaa suvila kasvuhoonest, kuhu ta oli oma võsukesed tassinud, et talvekülm veidigi talutavam tunduks

Pojad said kähku hoiukoju ja leidsid varsti omale ka päriskodu, ent umbusklik ja susisev emakass sai esialgseks nimeks Fuuria ja pidi kassituppa rändama. Nüüd on kiisu kohanenud ja konserviampsu nosides ei pane pahaks sedagi, kui vabatahtlik samal ajal paar õrna paid teeb. Ka on ta kassitoast omale uued sõbrad leidnud ja ongi käes aeg mõnele kodupakkujale silma jääda.

Pesaleidjas sai kiisu kohe uue nime ja on nüüd Yvonne — selline veidi haruldane nimi haruldaselt kaunile kassile. Ja ikka sooviga, et tuleks see haruldaselt hea kodu, kus antakse Yvonne'ile aega harjuda ning süstitakse temasse usku: pole need inimesed üldse nii pahad. Kodus oleks ju nii mõnus pikutada kusagil aknalaual ja lasta päikesel särada mustal taustal oranžikalt veikleval kasukal, mille eest kassike väga korralikult hoolt kannab. Hoolimata hiljutisest õueelust on see pehme ja ainsagi pusata.

Kassituppa tulles sai Yvonne ka vaktsineeritud ja steriliseeritud ning tal on oma pass, kuhu on kantud ta kiibi number. Et sisseelamine ladusamalt läheks, tuleb Yvonne'iga kaasa Royal Canini kinkepakk. 

Kui see vahva väljakutse Sind ahvatleb ja see terane kassinoorik võiks tulla just Sinu koju, siis täida Pesaleidja kiisuvõtja ankeet ja tule Yvonne'ile kassituppa külla! Kõikidele lisaküsimustele vastab meelsasti Yvonne'i isiklik vabatahtlik kassitoas, kellele saad kirjutada aadressil kylli@pesaleidja.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles