Päevakäpp: Popy püüab olla elurõõmus ja energiline kass

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja

Popy on väike nurrumootor, kes hetkel kardab kõike uut siin ilmas. Ta sooviks leida endale päris oma inimesed, kes õpetavad talle, et tegelikult ju maailmas midagi kartma ei peagi ja kassielu on üks vahva vingerpusse täis elu.

«Luban olla eeskujulik õpetaja lastele ja lõhkuda kõik diivanid ära, kui mul kraapimispuu liiga kraabitud on,» kirjeldab end Popy. «Lapsi kavatsen küll koolitada kassiarmastajateks, aga see diivanivärk oli nüüd küll nali (vähemalt ma katsun end tagasi hoida). Ma oskan juba ise potil käia ning ennast häälekalt väljendada, kui mul joogivesi või krõbuskid otsakorral on.

(PS! Mulle meeldib tulla öösel oma inimese kaissu magama, ma arvan, et see ei tohiks kedagi segada, vähemalt mind küll mitte).

Kokkuvõttes otsin hoolitsevat perekonda, kes mind hoiaksid ja armastaksid. Vastutasuks löön nurru ja soojendan oma pererahva varbaid.»

Kui Popy sobiks just sinu nurrumootoriks siis palun täida Pesaleidja kiisuvõtja ankeet ja mine talle kassituppa külla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles