Päevakäpp: pontsakas Ruben oskab päriskodust vaid und näha

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Pontsik Ruben ei usalda veel inimest kergekäpaliselt, kuid pane tema ette söögikauss ja poiss laseb endale isegi pai teha. Nagu ikka — tee mehe südamesse käib maitsva kõhutäie kaudu!

Rubeni pilgust võiks arvata, et tegu on elu näinud vanema kassiga, kuid tema siidpehme kasuka all on peidus noor kassike kes on vaid paari sammu kaugusel mõnusast kodukiisust.

Me ei tea täpselt kui kaua on Ruben pidanud tänavatel enda eest seisma, kuid juba pärast paari nädalat Pesaleidjas oli temas näha tõelisi edusamme — kui temaga rahulikult rääkida ja lubada et ühel päeval väga varsti leiab ka tema endale unistuste kodu, asendub tema algne tervitav susin suure uudishimuga. Eks varjupaigas 110 kassi keskelt on ju nii raske silma paista aga Ruben üritab, kuigi vahel tundub maailm lihtsalt liiga hirmus. 

Vaikselt hakkab ta aru saama, et need suured inimloomad kes käivad sisse-välja kassitoast võivad olla just tema igavese kodu lootus ja tuleb ennast ikka parimast küljest näidata, et jõuda oma koju kus ees ootaks teda päris oma voodi ja päris oma inimene.

Ruben on umbes kolmeaastane, kiibitud, kastreeritud ja saanud kõik parasiiditõrjed. Kui sa tunned et tahaksid pakkuda võimalust kassiposs Rubenile, kes hetkel oskab kodusoojusest vaid und näha, siis täida Pesaleidja kassisoovija ankeet ja mine Rubeniga kassituppa tutvuma!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles