Päeva armsaim klõps: Suurbritannia välisministeeriumi esineljajalgne saatis Eestile tervisi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: British Embassy Tallinn / Facebook

Täna jagas Tallinnas asuv Briti Suursaatkond toredat fotot kass Palmerstonist, kelle töökohaks on Suurbritannia välisministeerium. Eesti lipp kõrval ja lipuvärvides võtmehoidja kaelas, saatis Palmerston Eestile õnnitlusi Suurbritanniast.

«Suurbritannia välisministeeriumi ametlik hiirepüüdja Palmerston saadab omapoolse tervituse tänase päeva puhul, mil möödub täpselt 100 aastat hetkest, kui Suurbritannia andis de facto tunnustuse Eesti iseseisvusele,» seisab Suurbritannia Eesti Suursaatkonna Facebooki lehele postitatud fotos. 

Diplomaatkass Palmerston asus välisministeeriumis tööle 2016. aasta aprillis ning seni on ta oma ametiposti tõsiselt võtnud — eelmise aasta septembriks oli ta kinni püüdnud 27 hiirt jättes nii häbisse peaministri elupaigas resideeruva kass Larry, kes fotograafide silme all elusa hiirega mängis ja seejärel närilisel minna lasi. Larry on tuntud oma külmade suhete poolest teiste ametlike hiirepüüdjatega ning kõige tugevamalt on tema põlu alla sattunud justnimelt Palmerston. Kes teab, ehk on ta viimase peale lihtsalt kade.

Larry ja Palmerston Suurbritannia peaministri residentsi ees
Larry ja Palmerston Suurbritannia peaministri residentsi ees Foto: Stefan Wermuth / Reuters / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles