Lemmiku video: vaata, milline näeb välja Tallinna uusim loomahotell

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lasnamäel Tähesaju Citys vastavatud PetCity lemmikloomakeskus loodab loomamanike südameid võita mugavusega. Ühte hoonesse kokku toodud teenused võimaldavad oma lemmiku tervisekontrolli ja isegi käpamassaaži viia ning talle samal ajal vajalikke tooteid osta.

Loomapoode ja -kliinikuid on piirkonnas küll mitmeid, ent loomasõprade jaoks on kahtlemata tegu teretulnud lisaga, sest ühe katuse alla on koondatud kõikvõimalikud lemmikloomadele mõeldud tooted ja teenused: suur lemmikloomatarvete kauplus, tipptehnoloogiaga kliinik, hooldussalong ja loomahotell, kuhu on oodatud nii suured kui ka väikesed lemmikloomad. 

Haaberstis asuva Rannamõisa PetCity loomakliiniku peaarst Heli Säre sõnul on Tähesaju kliinik küll veidi väiksem, ent sellegipoolest suurepäraselt varustatud — loomadele on võimalik teha ultraheli, röntgenit ja vereanalüüse ning neid ka opereerida. Olemas on ka võimalused looma transpordiks Rannamõisa kliinikusse, kui selleks vajadus peaks tekkima.

Kliiniku tagaruumides asub loomahotell, mille paigutus sai strateegiliselt valitud. Kõik hotelli toodavad loomad läbivad esmalt tervisekontrolli ja vajadusel ka ravi ning seega ei pea ükski loomaomanik muretsema, et tema neljajalgne sõber hotellist mõne pisiku külge saab.

Groomingusalongis saavad loomad aga täishoolduse — kõigepealt pestakse loom puhtaks, lõigatakse tema küüsi ja puhastatakse kõrvu ning karv kuivatatakse ja föönitatakse. Erilise lisana pakub salong ka massaaživõimalust, et muuta koerte ja kasside käpapadjandid pehmeks ja meeldivaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles