Päevakäpp: Katariina omab nii ilmekaid silmi kui ka uhkeid sokke

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Katariina, koduselt Mummu, on pärit Narva tänavatelt. Poputatud üles Narva hoiukodu poolt, sõitis see imeilus kassipreili Tartu hoiukodusse lootuses sealt kiiremini see päris oma kodu leida. Hoiuperenaisel ei jää üle muud, kui teha nii, et Katariina ei peaks pettuma.

Katariinal on üks ääretult vahva iseloom. Väga meeldivad nii paid kui sülesolek. Eriti armastab ta end sellili keerata ja käppade õhus sõtkumise saatel paisid norida. Ka mängulusti on selles kassipreilis omajagu. Katariina lahedaks eripäraks on see, et tema käpapadjandid on musta värvi ning esikäppade sokid on lühikesed ja tagakäppade omad pikad.

Katariina on umbes 2-aastane kassipreili, kes on tänaseks juba steriliseeritud, kiibitud ja läbinud põhjaliku parasiiditõrje. Päris oma kodu ootab Katariina Pesaleidja hoiukodus Tartus. Kui soovid temaga lähemalt tutvuda ja ehk kodugi pakkuda, täida siinne ankeet ja hoiukodu võtab Sinuga ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles