Loomaõiguslased tutvustavad sel laupäeval oma igapäevatööd

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Loomus meeleavaldus huntide tapmise vastu Norra saatkonna ees.
MTÜ Loomus meeleavaldus huntide tapmise vastu Norra saatkonna ees. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Loomaõiguslased on karusloomafarmide keelustamise nimel töötanud Eestis aastaid. Suurimaks võiduks on farmide keelustamise eelnõu jõudmine Riigikogu suurde saali 2017. aasta kevadel. Eelnõu lükati toona tagasi, kuid loomakaitsjad töötavad Eestis jätkuvalt karusloomafarmide keelustamise nimel edasi. 

Sel laupäeval, 5. mail kell 15 tutvustavad loomaõiguslased Tartu Erinevate Tubade Klubis oma igapäevast tööd karusloomafarmide keelustamise nimel. MTÜ Loomuse esindaja Annika Lepp räägib lähemalt, mida on Eestis tehtud, et farme kinni panna. Samuti saavad osalejad arutleda ja mõelda, kui edukad on olnud loomakaitsjate taktikad ja mida saame tulevikus teha. Prii sissepääsuga ettekanne ja sellele järgnev arutelu kuulub Tartu Tudengipäevade kavva. 

MTÜ Loomus tegeleb loomade huvide ja õiguste kaitsega ning loomade huvide esindamisega ühiskondlikes aruteludes. Loomus seisab eelkõige nende loomade eest, keda kasutatakse põllumajanduses, loomkatseteks, meelelahutustööstuses ja karusnahkade tootmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles