Kõik pole nii, nagu paistab: sotsiaalmeedias läks viraalseks politseiniku foto «tigeda» koeraga

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Texarkana Texas Police Department / Facebook

Sel esmaspäeval sai Texases asuva Texarkana linna politseijaoskond äreva väljakutse linnaossa, kus kõndivat ringi äärmiselt kuri koer. Kui politseinik Travis Frost kohale jõudis, leidis ta eest aga rahuliku kutsa, kes ühtegi agressiivsuse märki ei näidanud.

«Travis leidis koera ühe maja eest ning tema vile peale hakkas koer lähenema,» seisis jaoskonna Facebooki lehele postitatud kirjelduses. «Saba liputades tuli koer Travise juure ning pärast minutilist paisessiooni läks ta politseiautoni, hüppas esiistmele ja paistis end mugavalt tundvat.»

Kuigi Frost jättis autoukse lahti ettevaatusabinõuna, paistis kutsa seda võtvat kui nõusolekut masinasse minna. Oli selgelt aru saada, et oodatud tigeda looma asemel oli tegu aruka ja sõbraliku koeraga. Frost kutsus kohale loomade varjupaiga ning ootamise ajal klõpsis ta endast ja koerast paar fotot. 

Foto: Texarkana Texas Police Department / Facebook

«Pitbullidel ja bully-laadsetel koertel on halb reputatsioon,» nentis Frost. «Loomulikult tuleb iga võõra koeraga kohtudes olla ettevaatlik, ent mitte kõik neist ei ole agressiivsed — see sõbralik vennike on suurepärane näide.»

Varjupaigatöötajad leidsid koeralt nimega Gold ka kiibi ning kuigi sellel olnud andmeid ei olnud pikka aega uuendatud, leiti kutsa peremees siiski üles ja Gold jõudis õnnelikult koju. Juhtunu valguses pani jaoskond inimestele ka südamele, et lemmikloomade kiipidel olevad andmed peaks alati olema ajakohased, et ebamugavaid olukordi vältida. 

Frosti ja Goldi fotod on aga saanud laialdaselt positiivset vastukaja — jaoskonna sotsiaalmeediapostitusel on peaaegu 100 000 meeldimist ja 50 000 jagamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles