Päevakäpp: Martat kimbutab meeletu nõrkus suletuttide vastu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

«Äuh-uh, juhheii! Tooge kõik suletutid siia! Kõik püüan kinni! Atsaaa!» ütles Marta entusiastlikult, kui turvakodus oli kätte jõudnud mänguaeg. Kuid siis... Potsti!

Kes siis ei teaks armsat triibulist Martat, kes eelmisel kevadel Tähetorni kassikolooniast Kasside Turvakodusse saabus. Turvakodus langesid kassid kiiresti üksteise järel paisõltuvusse, millest nad siiani vabanenud ei ole. Marta seisund on aga veel keerulisem, sest Martat on tabanud ka suletutinõrkus.

Iga kord, kui vabatahtlikud mänguasjakastist suletutid välja võtavad, lähevad Marta silmad suureks nagu tõllarattad ning vurrud puhevile nagu paabulinnu saba. Siis tabab teda aga nõrkus — potsti! Elevus suletuti pärast on nii suur, et Marta kukub jala pealt pikali.

Marta vajab ühte hoolivat ja armastavat omanikku, kes aitaks kassiplikal treenida vastupidavust suletuttide vastu. Mida rohkem Marta saab suletuttidega mängida, seda paremini ta oskab nõrkusele vastu seista ning ühel ilusal päeval saavad kõik suletutid kinni püütud.

Kui Sinu kodus on üks paitustest ja suletuttidest lummatud kassitüdruk oodatud, siis kirjuta Martale info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles